Menu

Give/Billund U12 Liga 1 holdet går på velfortjent juleferie

image
Rene Jensen
02. december 2019 kl. 09:34
U12 liga 1 holdet Give/Billund sluttede i weekenden, en fantastisk 1/2 sæson af med at vinde sidste runde med maximum point.
Sidste kamp i runden var mod EFB, et hold der de sidste 3 år fast har været et af Jylland/Fyns stærkeste hold - lige som Give/Billund - og som holdet altid spiller jævnbyrdige og seværdige kampe imod.
Kampen blev gennemført på et meget højt niveau med masser af tempo, intense nærkampe krydret med flot teknisk spil med mål af høj kvalitet. Give/Billund vandt fortjent kampen 5-2.
For spillere og trænere var det et stort mål, at slutte året af på 1. pladsen, at det blev med maximum point var kun en ekstra fjer i hatten.
Efter kampen kunne spillerne fortjent lade sig hylde, af det som altid store fremmøde af forældre familie m.m.
Hvis nogen mangler en beskrivelse af en KRIGER, skal de bare spørge Give/Billunds U12 liga 1 drenge.
Drengene er ikke kommet sovende til deres succes. De træner alle 3-4 gange om ugen,  og det er meget sjældent trænerne modtager afbud. Drengene er altid træningsparate og udviser en kæmpe vilje til hele tiden at forbedre sig og lære nyt. Varemærket for holdet er en høj procentvis boldbesiddelse i kampene og at spille i et højt tempo med få berøringer.
Der er et fantastisk kammeratskab på holdet, både blandt spillere og forældre.
Dette samarbejde er et tydeligt bevis på, at man sagtens kan arbejde seriøst med tingene, gå efter at vinde kampe, samtidig med at det stadig er sjovt og udviklende.
Spillerne går snart på velfortjent juleferie, her skal batterierne lades op til et spændende år 2020.