BIF X-Training

- et tilbud til kvinder der ønsker at være mere aktive og tabe sig.

20. februar 2019

Nu er fodboldafdelingen i Billund IF klar med et nyt vægttabs forløb for kvinder. Et forløb vi vælger at kalde BIF X-Training. X’et signalerer de forskellige aktiviteter vi kommer til at stifte bekendtskab med i løbet af de 12 torsdage vi mødes.
Vi starter torsdag den 7. Marts kl. 18.00-20.00 med introduktions aften til forløbet samt gode råd omkring kost og det at tabe sig. Det er også her at vi måler og registrerer start vægt og start livvidde. Vi slutter af med en gå tur.
Herefter mødes vi hver torsdag aften kl. 18.00 til ca. 19.30, hvor vi træner og kontrolvejes.

Træningsaftenerne vil være meget alsidige. Uden at løfte sløret for alle aktiviteter kan vi roligt sige at vi kommer til at stifte bekendtskab med flere sportsgrene i og udenfor Billund Idrætsforening.
Hovedformålet med dette forløb er at tabe nogle kilo og blive lidt mindre rundt om livet. Men det sociale sammenhold på holdet betyder også meget. Der er plads til latter og smil under træningen og vi har tid til at sidde og snakke under og efter kontrolvejningen sidst på træningsaftenen. Deltagerne opfordres også til at planlægge fælles gåture uden for de planlagte træninger.

Ud over torsdags træningerne opfordres deltagerne til at gå 10.000 skridt om dagen. For at måle dette og muliggøre lidt intern konkurrence, skal alle deltagerne anskaffe sig en Garmin Fitness tracker. Den skal som minimum kunne måle antal skridt og overføre dem til en iPhone eller Android telefon via Garmin Connect appen. Vi hjælper med opsætningen af fitness tracker og app. ved første samling hvis det skulle være nødvendigt.

Når vi mødes sidste gang den 23. maj, foretager vi den sidste vejning og måling af livvidden. Her vil det vise sig hvem der har tabt sig mest og hvem der har gået flest skridt gennem hele gennem forløbet.

Prisen for at deltage i dette forløb er 600 kr. For dette beløb får man intro aften og 12 alsidige trænings aftener. Garmin fitness tracker er ikke inkluderet i prisen.

Holdet har plads til 25 deltagere og tilmelding foregår via www.billundfodbold.dk
Tilmelding til holdet åbner søndag den 24. Februar kl. 15.00.

Evt. spørgsmål kan rettes til:
Lene Kjærhus Mikkelsen, 22243731
Vivi Damgaard, 60248732
Lotte Mortensen, 40121224