BIF X-Training

- et tilbud til voksne mænd der ønsker at være mere aktive og tabe sig.

30. januar 2019

Nu er fodboldafdelingen i Billund IF klar med et nyt vægttabs forløb for mænd. Et forløb vi vælger at kalde BIF X-Training. X’et signalerer de forskellige aktiviteter vi kommer til at stifte bekendtskab med i løbet af de 13 tirsdage vi mødes.

Vi starter tirsdag den 26. februar kl. 19:00 med introduktions aften til forløbet samt gode kostråd fra Heidi Schmidt fra Billund IF. Det er også her at vi måler og registrerer start vægt og start livvidde.

Herefter mødes vi hver tirsdag aften kl. 19:00 til ca. 20:30 hvor vi træner og kontrolvejes.

Træningsaftenerne vil være meget alsidige. Uden at løfte sløret for alle aktiviteter kan vi roligt sige at vi kommer til at stifte bekendtskab med flere sportsgrene i og udenfor Billund Idrætsforening.

Hovedformålet med dette forløb er at tabe nogle kilo og blive lidt mindre rundt om livet. Men det sociale sammenhold på holdet betyder også meget. Der er plads til latter og smil under træningen og vi har tid til at sidde og snakke under og efter kontrolvejningen sidst på træningsaftenen. Deltagerne opfordres også til at planlægge fælles gåture uden for de planlagte træninger.

Ud over tirsdags træningerne opfordres deltagerne til at gå 10.000 skridt om dagen. For at måle dette og muliggøre lidt intern konkurrence, skal alle deltagerne anskaffe sig en Garmin Fitness tracker. Den skal som minimum kunne måle antal skridt og overføre dem til en iPhone eller Android telefon via Garmin Connect appen. Vi hjælper med opsætningen af fitness tracker og app. ved første samling hvis det skulle være nødvendigt.

Når vi mødes sidste gang den 21. maj, foretager vi den sidste vejning og måling af livvidden. Her vil det vise sig hvem der har tabt sig mest og hvem der har gået flest skridt gennem hele gennem forløbet.

Sidste forår kørte vi et lignende forløb med fodboldfitness, gåture, cross training mm. over 12 uger hvor 15 deltagere opnåede et samlet vægttab på 145 kilo. Det fejrede vi dengang med en god middag for alle deltagere og instruktører.

Prisen for at deltage i dette forløb er 995,- kr. For dette beløb får man kostråd, tøjpakke fra Nike med Sweatshirt, t-shirt, shorts og lange bukser, entre til fodboldgolf, intro aften og 12 alsidige trænings aftener. Garmin fitness tracker er ikke inkluderet i prisen.

Holdet har plads til 20 deltagere og tilmelding foregår via www.billundfodbold.dk.

Evt. spørgsmål kan rettes til instruktørteamet:
Michael Vestergaard, 2255 6174
Brian Lund, 2270 1108
Hans Peter H. Hansen, 5114 1420