Nu skal du vist bare hjem og fla’ud

U13 deltog i Øens Hold Cup på Fyn

1. april 2019

Det var en flok trætte, men glade, U13 drenge, der søndag formiddag kunne ”tjekke ud” af Øens Cup med en tidlig søndags sejr på 4-3.

Weekenden har budt på i alt 4 kampe, med kick of fredag aften kl. 2020.

Fredag startede godt og kampen endte 4-3 i vores favør. En flot spillet kamp, hvor små marginaler gjorde den store forskel. Kampen blev spillet på kunstgræs og var, til trods for weekendprogrammet, 2x30 minutter. Sejt at finde gejst og gnist så sent en fredag aften.

Lørdag morgen var der tidlig kick of med kampstart allerede kl. 0900. Selvom det var blevet meget sent fredag aften, var der friske ben og mod på alle mand. Igen en meget tæt kamp, hvor alle spillere kom godt i gang. Kampen endte 2-1 i modstanders favør.

Der er ingen grund til at gå og kede sig til sådan et stævne og mellem frokost og eftermiddags kampe, blev alle drengene testet i Fodbold Lap. Her var der fokus på løb, afsæt og længde. Et rigtig spændende indslag, som man kan overveje ved sæsonstart på alle niveauer. Det giver den enkelte spiller mulighed for at sætte sig mål for sæsonen og giver også, både spiller og træner, en idé om, hvor på banen ens løbefærdigheder vil give bedst mening.


Kl. 14.40, i bagende forårssol, var der igen kamp og dette blev en ”walk-over”. Vi stod stærkt på alle positioner og kun få fejltagelser gav modstanderen plads. Vi stod sammen som et hold og modstanderens frustration udnyttede vi til fulde med mål. Kampen endte 7-3 i vores favør.

Med kun 10 minutters pause, blev holdet sendt ud i 2x30 minutters 8 mands kamp. En kamp hvor modstanderens fysiske overlegenhed og vores trætte ben, efter 2 styks 11 mands kampe, satte sine spor. Ikke alle minutter blev der spillet fodbold og til tider var der mere brydning end bold. På intet tidspunkt gav holdet op, men vi kunne ganske enkelt ikke hamle op med modstanderen.

Lørdag aften var præget af træthed og med sommertid i baghovedet sov alle mand inden 23.

Morgenstund har guld i mund og i takt med kirkeklokkerne fra Broby’s kirke blev søndagens kamp fløjtet i gang. Sol fra en skyfri himmel og fodbold i topklasse. Så skønt at se et hold, der trods træthed og tunge ben, forblev et hold. Som skrevet indledningsvis, trak vi det længste strå og vandt 4-3.

Efter et hurtigt bad og ned pakning af grej, var alle mere end klar på at vende hjem. Der er ganske sikkert, at der er blevet snorket i en bil eller to på vejen hjem og nok også ganske sikkert, at resten af søndagen er opgave-fri og med benene oppe.

En fodboldweekend i topklasse og bestemt et stævne der kan anbefales!