Menu

Billund IF Fodbold har nyt træner team på plads!

image
Jes Dahlmann
22. november 2019 kl. 09:10
Træningstart 18. januar 2020

Onsdag kunne bestyrelsen i Billund IF Fodbold præsentere den nye trænerduo for Billunds førstehold, og bestyrelsen har denne gang gravet ekstra dybt i kassen med BIF-rutine.


Den fungerende og altid engagerede assistenttræner fra forrige sæson, Jan Skov, trækker nemlig i førertrøjen, og tiltræder som førsteholdstræner. Ved Jans side står ingen ringere end selveste bestyrelsesformanden, Lars Thomsen, der med sine utallige år i Billundtrøjen, såvel spiller som træner, tiltræder som assisterende træner, og herved bidrager med tung og vigtig erfaring.

Træner teamets målsætning og ambitioner er i øvrigt tydelige - Billund skal som minimum tilbage til de øverste serierækker.

Fra det nye træner team lyder rosende ord mod spillertruppen, der de seneste sæsoner har gennemgået et markant generationsskifte. Trods det, har sæsonens sidste kampe budt på gode takter, hvilket trænerteamet vil bygge videre på.

På serie 5 fortsætter Fredrik Pettersson sit seriøse arbejde. Også her arbejdes der for at skabe et stabilt fundament, samt et endnu stærkere og socialt træningsmiljø.

Velkommen til Jan og Lars.

PS. Træningen frem mod sæson 2020 starter d. 18/01-20.

 

På billedet ses fra venstre: Fredrik Pettersson, Jan Skov, Lars Thomsen og Peter Trangbæk