Menu

Referat fra Billund IFs serie 4 kamp mod Grindsted

image
Jan Skov, Serie 4 træner
22. august 2020 kl. 11:19
19. august 2020

Referat:

Traditionen tro var der spænding og mange tilskuere til onsdagens lokalbrag, da Grindsted kom på besøg. Efter bare 2 runder er det tydeligt, hvem der skal spille med om oprykning. Grindsted kom med 2 sejre ud af 2 mulige, og med vores eget nederlag mod Team BFO i weekenden var der pres på, hvis vi ikke skulle hægtes af i topstriden allerede nu.

Vi startede kampen som aftalt med et højt pres. Det bar frugt i form af mange chancer, men kvaliteten i afslutningerne var ikke noget at råbe hurra for. Når man ikke selv kan finde ud af at score, sker der det, der altid sker. I 23. min. slår Grindsted en kontra og scorer på det, der skulle vise sig at være deres eneste farlige chance i hele kampen. Respekt for en kølig afslutning, men kontraen kunne med lidt rutine og kynisme være bremset med et simpelt frispark højt på banen. 0-1 målet slog heldigvis ikke vores unge hold ud, og drengene fortsatte med at dominere kampen og skabe fortsat mange chancer. Alligevel skulle der i 37. min. en hjælpende hånd til fra Grindsteds målmand. Han spiller den uprovokeret ud til Mathias Mogensen, der hurtigt reagerer, dribler udenom målmanden og scorer sikkert til 1-1.

Billedet fra 1. halvleg gentog sig i 2. halvleg. Grindsted var trykket i bund, men vi skulle alligevel hen i det 73. min., før vi kunne bringe os fortjent foran 2-1. igen var Mathias Mogensen på spil, da han med et par snævre driblinger kom fri i højre side og spillede den ind til Jonathan Plagborg, som endelig fik hul på bylden. Jonathan scorede også målene til 3-1 og 4-1, men det var ikke nok til at gøre ham til kampens spiller, den titel løb Mathias Mogensen med.

Der er ingen tvivl om, at vi savner kynisme på den sidste tredjedel af banen, men vi har et meget ungt hold med både vilje og talent. Rom blev ikke bygget på én dag, og vores fundament og de indbyrdes aftaler bliver stærkere og stærkere. Til mandagens udekamp mod Karstoft kan vi forhåbentlig tanke en portion selvtillid mere, inden der lørdag den 29. august igen er hjemmekamp på Billund Stadion mod KLG.

23. min. 0-1 Grindsted

37. min. 1-1 Mathias Mogensen

73. min. 2-1 Jonathan Plagborg

85. min. 3-1 Jonathan Plagborg

90. min. 4-1 Jonathan Plagborg

 

https://www.youtube.com/watch?v=T8hiAp56cIQ&feature=youtu.be