Menu

Serie 4: Billund IF - Karstoft

image
Jan Skov
12. oktober 2020 kl. 15:58
9. oktober 2020
Kampfakta
05. min. 1-0 Mathias Mogensen
19. min. 2-0 Mathias Mogensen
20. min. 3-0 Mathias Mogensen
25. min. 4-0 Joakim Dahl Jensen
39. min. 5-0 Joakim Dahl Jensen
69. min. 6-0 Mads Karstensen
Med oprykning lige akkurat uden for rækkevidde var der et andet fokus op til fredagens hjemmekamp mod Karstoft IF. To nederlag i de sidste to kampe og uafgjort i den omvendte kamp mod Karstoft var motivationen for, at vi skulle have genfundet noget af de gode spil, som vi har vist i de fleste kampe.
Til dagens kamp var der fornyelse i det offensive, da holdets topscorere Jes og Jonathan havde brug for hvile.
Karstoft har momentvis vist, at de kan spille fornuftig fodbold. De har både teknisk dygtige spillere og fysisk kan de også være med, men deres defensiv mangler stabilitet. Det skulle også vise sig at være tilfældet i denne kamp. Allerede efter 5 min. scorede Mathias til 1-0, hvor der godt kunne være dømt offside i opspillet til målet. Et kvarter senere viste Mathias igen sin målfarlighed med et mål i 19. og 20. min., og han kunne dermed noteres for et vaskeægte hattrick. Bare 5 min. senere var det Joakims tur til at komme på måltavlen. Først med målet til 4-0 efter 25 min. og derefter til 5-0 i det 39. min. Særligt målet til 5-0 er værd at fremhæve, da Joakim foretog et af hans ekstreme løb uden bold og overhalede Karstofts forsvar for derefter at presse målmanden og vinde en tackling.
Med 5-0 ved halvleg og sejren i hus faldt vi en anelse i niveau. Vi spillede os fortsat til mange chancer, men effektiviteten dalede, og det blev kun til et enkelt mål mere efter 69 min., hvor Mads med flot kombinationsspil og løb gjorde det til slutresultatet 6-0.
Der var mange fornuftige præstationer, ligesom de tre indskiftere gjorde nogle gode indhop. Derfor kunne valget af kampens spiller også gå til flere. Det var dog svært at komme uden om Mathias' hattrick og en enkelt assist, så han løb med titlen. 
Ud over det flotte spil og antallet af mål er jeg særlig tilfreds over vundne nærkampe og fokus på at opsnappe 2. boldene. Samtidig var det også en prøvelse af, om vi kunne klare os uden holdets topscorere, og den del kan man vist godt kalde godkendt.  
I næste weekend har vi en overkommelig opgave ude mod KLG, inden vi næste fredag (23/10) skal på besøg hos rækkens suveræne tophold Brande.