Menu

Serie 4: Billund IF-Team BFO

image
Jan Skov
27. september 2020 kl. 14:24
lørdag den 26. september 2020:

Kampfakta
19. min. 0-1 Team BFO
35. min. 0-2 Team BFO
58. min. 1-2 Jonathan Plagborg
60. min. 1-3 Team BFO
91. min. 2-3 Joakim Dahl Jensen

Videosammendrag

Sæsonen indtil videre vigtigste og sværeste kamp var rammesætningen, da vi lørdag tog imod Team BFO, som er mere kendt for at fighte end at spille flot fodbold. Derfor var vi også indstillet på, at der skulle stærk præstation til for at vinde.

Kampen starter meget lige og svinger frem og tilbage uden at nogen af holdet rigtigt kommer frem til noget. Efter 15 min. får Team BFO et velfortjent gult kort efter at dommeren i begyndelsen af kampen havde tilladt en hårdere linje end, hvad vi har oplevet tidligere på sæsonen. Det gule kort burde have giver os overtaget, men bare 4 minutter senere lavede vi en simpel fejl i forsvaret, som Team BFO straffede promte. Bagud 1-0, fortsat en mand i overtal, og alligevel formåede vi ikke at skabe nok. Vi kom frem til enkelte store chancer, dog uden den sidste koldblodighed. I 35. minut lavede vi endnu en forsvarsfejl, og det udnyttede Team BFO med endnu et mål.

Bagud 2-0 ved halvleg var der ikke andet for end tage arbejdshandskerne på og tro på, at en bedre kvalitet på bolden på et tidspunkt ville give pote. Og det gjorde det efter 58 minutter, hvor Jonathan fik en friløber, der nok godt kunne være dømt offside. Målmanden gled en anelse og det udnyttede Jonathan til 1-2, og så var spændingen tilbage i kampen. Den spænding holdte dog ikke længe. Minuttet efter måtte en af banens bedste, Lukas, udgå, og hans erstatning Peter havde ikke været på banen i meget mere end et minut, før han trak et unødvendigt gult kort. Det efterfølgende frispark blev med et flot udført spark sat ind ved stolpen uden chancer for Oliver i målet.
Så snart vi var fuldtalligt var der ikke andet for end at slippe tøjlerne løs. Det genererede nogle chancer, men den manglende effektivitet i front fortsatte. Vi skulle hen i det 91. minut før vi scorede til 2-3, som også blev kampens resultat. Meget sigende for vores offensive kvaliteter på dagen var målet en tilfældighed i form af et indlæg fra Joakim, som sejlede over målmanden.

Fuld respekt til Team BFO for deres indsats, og de havde fortjent sejren mere end os. Den samme respekt kan dog ikke gives til BFO’s tilskuere. Godt nok formår de at skabe en stemning, men deres mange uintelligente tilråb er ikke noget at være imponeret over.

Vi har et meget ungt hold med potentiale til mere end serie 4. Med ungdom følger ustabilitet, og dagens kamp var hårde lærepenge, som forhåbentlig kan omsættes til erfaring, når først skuffelsen har lagt sig. Nu kan vi ikke selv afgøre det og er afhængige af at Team BFO og Brande smider point i flere kampe, noget som ikke virker sandsynligt lige nu. Derfor er der ikke andet at gøre end at kigge indad og fokusere på egne kampe.