Menu

Serie 4: Billund IF vs Brande IF

image
Jan Skov
05. september 2020 kl. 10:29
fredag den 4. september 2020

03. min. 1-0 Jonathan Plagborg
48. min. Gult kort til Billund (Christian Thomsen)
61. min. 2-0 Jonathan Plagborg
63. min. Rødt kort til Brande
65. min. 3-0 Jes Dahlmann
84. min. 3-1 Brande

Fredag aften var der topkamp, hvor vi hjemme på Billund Stadion tog imod Brande IF, som før dagens kamp havde max. point efter 5 kampe og en ret imponerende målscore. Med en sejr kunne Brande allerede halvvejs i sæsonen stort set sikre sig 1. pladsen. Med 5 point op til Brande skulle vi vinde, hvis vi fortsat ville være en del af topstriden.

Allerede efter 3 min. kom vi foran 1-0. Nimal drejer flot rundt på midten og sender en perfekt stikning i dybden, som giver en friløber til Jonathan, og så er han som sædvanlig sikkerheden selv.

Efter det tidlige mål formår vi at stå stærkt på banen og vinder mange dueller og 2. bolde. Samtidig lukkes der fuldstændig af i forsvaret, så Brande ikke får nævneværdige chancer. Nimal, som leverede en super indsats måtte i slutningen af 2. halvleg desværre udgå med en skade, men Christian hopper ind og fortsætter Nimals linje. Christian bliver måske en smule for ivrig i starten af 2. halvleg, da han efter bare 3 min. får et gult kort. I undertal kommer Brande mere med og de presser os ned i ca. 5 min., hvorefter vi finder en balance. Få minutter efter vi er fuldtalligt, fortsætter vi vores dominans, og fra 61. til 65. min afgøres kampen reelt. I 61. min. trækker Jes rutineret et straffespark, da Brandes forsvar går i ryggen på ham. Straffesparket omsætter Jonathan til 2-0, og han er nu oppe på imponerende 13 mål i 6 kampe.

2 min. senere frarøves Jes for en friløber, da Brande fælder ham, og dommeren giver korrekt et rødt kort. Men der går ikke mange minutter før Jes scorer til 3-0 på oplæg fra Jonathan. Jonathan ville absolut være med i samtlige mål i dag. Derfor laver han i 84. min. en en sløj tilbagelægning, som Brandes angriber opsnapper og sætter ind til slutresultatet 3-1.

Målet til 3-1- ødelægger dog ikke den generelle oplevelse af kampen, og spillerne kan virkelig være stolte af deres præstation i dag. De lagde de nødvendige 10 % ekstra indsats det krævede. Ligesom i de øvrige kampe skaber vi mange chancer, så i den offensive del af spillet er selvtilliden intakt. Når spillerne så samtidig stepper op på nærkampe, er der ikke mange hold i serie 4, som kan følge med.
De næste par kampe foregår på udebane, og næste hjemmekamp er om 3 uger mod Team BFO.

Titlen som kampens spiller blev delt mellem de to forsvarsspillere Lukas og Tom, der begge afviste alt i bagkæden i dag.