Menu

Serie 4: Ejstrupholm (EIF/NSG)-Billund IF

image
Jan Skov
14. september 2020 kl. 12:40
Lørdag den 12. september 2020

05. min. 1-0 Jonathan Plagborg
12. min. 2-0 Jes Dahlmann
38. min. 3-0 Jes Dahlmann
42. min. 4-0 Mathias Mogensen


51. min. 5-0 Jes Dahlmann
58. min. 6-0 Jes Dahlmann
64. min. 7-0 Jonathan Plagborg
69. min. 8-0 Jonathan Plagborg
72. min. 9-0 Mathias Mogensen
77. min. 10-0 Jonathan Plagborg
80. min. 11-0 Jonathan Plagborg
83. min. 12-0 Mathias Mogensen
87. min. 13-0 Jonathan Plagborg
88. min. 14-0 Joakim Dahl Jensen

Hermed kampreferat og link til videosammendrag (https://www.youtube.com/watch?v=GOOlh7xPWbU&feature=youtu.be)

Team BFO og Grindsted spillede torsdag uafgjort. Det resultat betød, at vi med en sejr kunne komme op på samme antal point som Team BFO. Med en udebanestatistik, der ikke var værd at prale af og 2-2 resultatet i Karstoft, som bestemt ikke er glemt, gik vi til opgaven med ydmyghed mod Ejstrupholm. Ejstrupholm lå godt nok 3. sidst, men holdet har formået at score en del mål på hjemmebane. Derfor forventede vi bestemt en modstand, især i begyndelsen, men modstanden udeblev. Kampen var stort set afgjort allerede efter 12 min., hvor Jonathan og Jes havde bragt os foran 2-0. Det fik os til at falde ned i gear i det meste af 1. halvleg, indtil kort før halvleg, hvor Jes og Mathias sikrede en 4-0 føring efter 45 min.. Både Brande og Team BFO har taget et par store sejre, hvorfor vi var noget bagud på den samlede målscore. Ved halvleg aftalte vi derfor, at at vi skulle presse Ejstrupholm yderligere for at få en storsejr, og det kan man vist godt sige vi fik. Hele 10 gange skulle Ejstrupholms målmand hente bolden ud af nettet i 2. halvleg. Derfor kan det lyde lidt mærkeligt, at deres målmand var kampens spiller, men han var årsagen til at sejren ikke blev endnu større. Jes, Jonathan, Mathias og Joakim blev målscorerne i 2. halvleg. Med hele 6 mål blev Jonathan kampens spiller og er nu oppe på imponerende 19 mål i 7 kampe. Den samlede målscore på 14-0 må vist kandidere til den største sejr for Billunds 1. hold (herrer) de sidste 25 år, og måske mere, jeg kan bare ikke huske længere tilbage. Alle hold i puljen har nu spillet mod hinanden og vi er halvvejs i sæsonen. Vi er fortsat 2 point efter topholdet Brande, men 14-0 sejren gør, at vi står med den bedste målscore i rækken. I tilfælde af at de indbyrdes kampe ender lige, kan det komme til at betyde noget i sidste ende, når det endelige regnskabet om oprykningen skal gøres op.

De fleste fra holdet kan måske stadig huske forrige sæsons nedrykning, hvor der også sneg sig et par store nederlag ind på kontoen. Derfor var også jeg stolt over, at drengene igennem hele kampen viste respekt for modstanderne, som bestemt ikke havde en sjov dag på kontoret. Ejstrupholm gav efter kampen udtryk for, at det kunne være rart med en sæson i serie 5, men deres udfordring er, at der er to hold under dem, som har endnu større vanskeligheder.

Tilbage står vi med en stort set skadesfri trup og en flok spillere, som alle stepper op og lykkes med mange af de ting, som vi aftaler. Fra en træners vinkel står jeg derfor i et positivt dilemma, når jeg skal vælge de 14, som skal udtages. Næste weekends udekamp mod Thyregod, der er et af de andre bundhold, bør også være en sikker sejr, hvis vi formår at holde fokus og ikke taget noget for givet.